Baner

UDPŠ Slavonka

 

Usavršavanje za poslove menadžera/ice za izradbu i provedbu projekata EU

Osposobljavanje za poslove upravljanja ljudskim potencijalima u malom i srednje poduzetništvu

Osposobljavanje za obavljanje poslova dadilje

Osposobljavanje za obavljanje poslova njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba

Anketa

Koji tečaj biste voljeli završiti
 

Posjetitelji

Trenutno aktivnih Gostiju: 19 
Jezici za odrasle polaznike PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Četvrtak, 17 Ožujak 2011 12:58

Nakon uspješno položenog ispita na kraju određenog stupnja, a koji se temelji na broju završenih modula, polazniku se izdaje svjedodžba o razini znanja jezika usklađena s razinama određenim Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (CEF) koji određuje 6 stupnjeva : A1, A2, B1, B2, C1 i C2 kroz 16 modula za engleski jezik. Za njemački i talijanski jezik predviđena su dva stupnja po CEF-u: A1 i A2, odnosno 4 modula.

Pročitaj više...

 

Svjedodžba je javna isprava i upisuje se u radnu knjižicu.

 

Napomena:

Inicijalno testiranje za sve one koji ne upisuju  prvi (početni ) modul provodi se tijekom upisnog roka

Na kraju svakog modula (semestra) se također polaže završni ispit. Za uspješno položen ispit izdaje se interna diploma Učilišta. Gore navedena cijena tečaja uključuje i završni ispit. Polaznik ima pravo još dva puta polagati ispit, ali je dužan uplatiti 200,00 kn za svaki izlazak..

Polaznik je dužan redovito pohađati nastavu. Ukoliko izostane s više od 20% nastave (14 sati) ne može dobiti potvrdu o pohađanju tečaja. U tom slučaju predavač može odlučiti može li polaznik pristupiti završnom ispitu određenog modula, odnosno stupnja.

Polaznici pri upisu sklapaju ugovor te ispunjavaju upisnicu i prilažu slijedeće dokumente: rodni list, domovnicu i dokaz od stečenoj stručnoj spremi. Uvjet za upis je minimalno završena osnovna škola.

Ažurirano: Četvrtak, 05 Svibanj 2011 07:47
 
ZIO