Baner

UDPŠ Slavonka

 

Usavršavanje za poslove menadžera/ice za izradbu i provedbu projekata EU

Osposobljavanje za poslove upravljanja ljudskim potencijalima u malom i srednje poduzetništvu

Osposobljavanje za obavljanje poslova dadilje

Osposobljavanje za obavljanje poslova njegovatelja/ice starijih i nemoćnih osoba

Anketa

Koji tečaj biste voljeli završiti
 

Posjetitelji

Trenutno aktivnih Gostiju: 20 
PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Četvrtak, 17 Ožujak 2011 00:00

TEČAJ ZA OPERATERA NA PC-RAČUNALU

Znate li se služiti računalom? Računala danas nalazimo gotovo svagdje: na radnom mjestu, u stanu, u kafićima. Ne možete ih izbjeći. Uređivanje vaših tekstova, tablica, prezentacija možete raditi sami po vlastitim idejama. Internet vam uklanja granice, svijet je pred vama, na dohvat ruke. Pridružite se velikom broju korisnika računala bilo na poslu ili kod kuće. Ako ste potpuni početnik, naučit ćete, ako niste, proširit ćete svoja znanja.

 

TEČAJ ZA VLASNIKE VIDEO KAMERA

 Nedavno ste dobili novu generaciju u kuću? Imate problema sa snimanjem malih brzih nogu? Snimate svoja putovanja? Izbjegnite zamke koje čekaju početnike. Učinite svoje filmove zanimljivijim i dinamičnijim. Ovaj tečaj će vas pripremiti za ulazak u svijet filma i filmske montaže. Otkrit ćete da je rad na filmu mnogo više od običnog stiskanja okidača na kameri.

 

 

 TEČAJ ZA VLASNIKE DIGITALNIH FOTOAPARATA

Postali ste nedavno mama ili tata (možda teta ili tetak)? Naučite osnove digitalne fotografije. Uđite u svijet svjetla i boja. Iskoristite i druge mogućnosti osim automatskog snimanja. Pripremite svoje slike za ispis na računalu. Poigrajte se i dajte mašti na volju.

 

 

  TEČAJ INFORMATIKE ZA UMIROVLJENIKE

U mirovini ste? Dobar razlog da stupite u svijet računala. Pišite sami svoje tekstove, putujte svijetom pomoću interneta, dopisujte se s rodbinom i prijateljima, razmjenjujte pisma i slike. Koristite računalo kao telefon. Pronađite na internetu novi hobby. Sve vam to stoji na raspolaganju i vrlo je zabavno. Imamo dugogodišnje iskustvo u obučavanju polaznika.

 

 INFORMATIČKA RADIONICA ZA DJECU

Nije problem KOLIKO vaše dijete provodi sjedeći za računalom nego KAKO ga provodi. Igranje igara i internet nisu jedine stvari koje se može raditi na računalu. U ovoj radionici će vaše dijete naučiti kreativno koristiti računalo. Crtanje, uređivanje fotografija, snimanje videa i video  montaža (nije važno imate li kameru ili ne), izrada DVD-a sa snimljenim materijalom.

Možda se i u vašem djetetu krije novi Spielberg.

 

 CVJEĆAR - ARANŽER

Jedan cvijet je lijep, dva ili više već su buket. Naučite istaknuti ljepotu cvijeća aranžiranjem. Dajte cvijeću i malo svoje osobnosti. Lijep cvjetni aranžman je oku ugodan i uvijek će oplemeniti prostor oko vas.

 

 

 

RAČUNOVODSTVO ZA MALA PODUZEĆA

Vlasnik ste malog poduzeća? Tko vam vodi knjigovodstvo? Ako želite sami biti svoj knjigovođa, kroz ovaj tečaj ćete se pripremiti za samostalno vođenje.

Nemate svoje poduzeće? Kroz ovaj tečaj steći ćete još jedno zanimanje. Više zanimanja, više mogućnosti za zaposlenje.

 

 

 KNJIGOVODSTVO U OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU (OPG)

 

Kad već sve radite sami u vašem OPG-u, zašto ne biste i sami vodili svoje poslovne knjige. Tečaj knjigovodstva za OPG uvest će vas u svijet brojki i osposobiti za samostalno vođenje poslovnih knjiga.

 

 

PČELAR

Otkad je čovjek na ovom svijetu, med mu je prirastao srcu. Uzgajanje pčela može biti lijep i unosan posao ili hobby. Naučite o pčelarstvu ili uskladite svoje sadašnje znanje prema standardima Europske unije. Kroz teoretsku i praktičnu nastavu postanite pčelar.

I ne zaboravite: med je užitak, hrana i lijek.

 

 

VINOGRADAR-PODRUMAR

 

In vino veritas, stara je uzrečica. Vino je plemenito piće. Pilo se od davnina i uvijek je bilo nezaobilazno na velikim i malim svečanostima.

Postanite vinogradar-podrumar. Ako već jeste, uskladite svoje znanje prema standardima Europske unije.

 

 

UZGOJ VOĆA, POVRĆA I CVIJEĆA U ZATVORENIM PROSTORIMA

 

Ljeto je kratko. Za mnoge biljne vrste staklenici i plastenici mogu biti idealni prostori za uzgoj. Zašto se ne biste i vi uključili u ovaj posao? Saznat ćete sve što vam je potrebno i moći ćete stvoriti svoj svijet biljaka pod krovom.

 

 

 DESTILER PRIRODNIH DOMAĆIH PIĆA

 

Otkad je Slavonije i Slavonaca, tu je i plava šljiva. Tradicija uzgoja plave šljive i pečenja rakije od nje je nezaobilazni dio naše tradicije kao što je pečenje whiskyja dio škotske tradicije. Postanite destiler prirodnih domaćih pića. Proširite asortiman i na pića od drugog voća.

 

 

OSNOVNA ŠKOLA ZA ODRASLE

 

Nemate završenu osnovnu školu? Nije važan razlog zbog čega, možete je i sada završiti. Osnovna škola je obvezna, pa zašto je ne biste i vi imali?. Prihvatite se knjige. Nije važno koliko vam je godina ili što radite. Vidjet ćete, nije teško.

 

  

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

 

Obnovite svoje znanje. Dopunite znanje iz onih predmeta koje niste u školi imali u dovoljnoj mjeri. Izaberite predmete koje želite i olakšajte si polaganje Državne mature. Omogućite sebi upis na fakultet koji želite.

 

 

ŠKOLA LIKOVNOG STVARALAŠTVA (OSNOVNA I NAPREDNA)

 

Slika govori više od tisuću riječi. Ova stara izreka nije niti danas izgubila na smislu. Ako volite crtati, naučite slikarske tehnike. Izrazite se slikom. Pustite mašti na volju. Prenesite na papir ono što vidite ili osjećate. Naučite svoju ruku da slijedi vašu maštu. 

Ažurirano: Utorak, 31 Svibanj 2011 09:19
 
ZIO